За нас
За нас

Стил Италиано ООД

Фирма Стил Италиано ООД работи от 1997 година на пазара с внос на италианско луксозно бельо и обслужва както търговци на едро, така и крайни клиенти. Ценителите на лукса познават фирмата най-вече с марката Leilieve - висша и луксозна мода в италианското бельо. Стил Италиано е основен вносител на Leilieve за България, но освен нея се зареждат и марките Lormar, Comet, Papillon, L.B., Si e lei и други. Магазинът получава стока 2 пъти месечно, което гарантира наличността на възможно най-много модели.

 

Leilieve by Manicardi

Фабриката на Маникарди, която произвежда марката Leilieve, изнася продукция в цял свят, предимно в страни като Холандия, Щвейцария, Франция, Украйна и други, като дори и най-големите магазини в Милано са заредени именно с тази марка. Много известни личности и звезди са постоянни клиенти на Leilieve, като една от тях е и Наоми Кембъл. Производството започва през 1961г. в град Модена, Италия, като още 10 години след създаването на фабриката, предлаганото дамско бельо става много женствено, което се дължи на включването на дантелите в изработката на моделите. Цялото производство е базирано изключително в Италия, като се използва висококачествена технология на машините, характерни специално за фабриката на Маникарди.

 

Стил, красота и лукс – това са думите, които описват най-добре Стил Италиано. Ако търсите стилно, красиво и луксозно бельо, то търсите на правилното място.